New Jersey Devils kartoittaa parhaillaan vahvistuksia kevään pudotuspelejä silmällä pitäen.

Loistokauden vasten ennakko-odotuksia pelannut joukkue on The Sick Podcastin Tony Marinaron mukaan iskenyt silmänsä ainakin Montreal Canadiensin Josh Andersoniin.

– He eivät aio luopua Jack Hughesista tai Nico Hischieristä. En tiedä, kuinka paljon he ovat valmiita antamaan vaihdossa, mutta vaihdossa saatetaan luopua pelaajista, jotka eivät ole NHL-joukkueen mukana juuri nyt. Puhun Luke Hughesista, Simon Nemecistä ja Alexander Holtzista. He haluavat todella hankkia Andersonin, eikä kyseessä tarvitse välttämättä olla pelaaja pelaajasta -tyyppinen treidi, Marinaro pohjustaa.

– Voit lisätä kauppaan useita pelaajia tai varausvuoroja, mutta kuulemani perusteella voin kertoa teille, että Devils haluaa Andersonin todella kipeästi, Marinaro paljastaa.

Uudelleenrakennuksen keskellä olevan Canadiensin uskotaan kaupittelevan siirtotakarajalla useita kärkipelaajiaan. 28-vuotiaan Andersonin 5,5 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus umpeutuu vasta kesällä 2027.