Patrick Kane lienee yksi tulevan NHL:n siirtotakarajan halutuimmista vuokrapelaajista siinä tapauksessa, että Chicago Blackhawks päättää pantata seuralegendansa kauppaamista sinne asti.

Daily Faceoffin sisäpiiritoimittaja Frank Seravallin mukaan Kanen nykyinen vaihtoarvo pyörii samoissa summissa Claude Giroux’n vastaavan kanssa. Giroux kaupattiin viime siirtotakarajalla Philadelphia Flyersista Florida Panthersiin, josta mies häipyi kesällä vapaan agentin papereilla Ottawa Senatorsiin.

Seravallin arvion mukaan Kane liikahtaisi Blackhawksista vastineena huippulupaukseen, ykköskierroksen varausvuoroon sekä yhteen myöhempään varausvuoroon.

Giroux’n viime maaliskuisessa Panthers-treidissä kaupan kylkiäisinä Floridaan matkustivat hyökkääjät Connor Bunnaman, German Rubtsov ja 5. kierroksen varausvuoro vuodelle 2024. Flyers sai vaihtokaupassa hyökkääjä Owen Tippettin, ykköskierroksen varausvuoron (2024) sekä 3. kierroksen varausvuoron (2023).