Edmonton Oilersin tähtihyökkääjä Evander Kane on viime vuosilta tuttu nimi kohuotsikoista miehen kaukalon ulkopuolisten toilailujen vuoksi.

Miehen ex-vaimo väitti parin erotessa Kanen kärsineen pahasta peliriippuvuudesta ja lyöneen jopa vetoa oman joukkueensa NHL-otteluista. Näistä syytöksistä Kane lopulta vapautettiin, joskin hyökkääjä löi jättimäisiä vetoja mm. koripallon ja amerikkalaisen jalkapallon otteluista.

– Se oli aikaa, jolloin otin lainaa lainan perään maksaakseni aiempia velkojani, The Athletic paljastaa Kanen myöntäneen kesällä antamassaan selvityksessä miehen nimetessä samalla yrityksen, joka otti pankilta lainoja hänen puolestaan.

Parhaillaan pitkällä sairauslomalla rannevamman vuoksi oleva Kane, 31, on tienannut CapFriendly-sivuston mukaan urallaan muhkeat 62 miljoonaa dollaria. Tähtihyökkääjä solmi Oilersin kanssa kesällä uuden neljän vuoden sopimuksen, joka takaa laiturille 5,125 miljoonan dollarin vuositulot.