Chicago Blackhawksin supertähtihyökkääjä Patrick Kane on NHL:n siirtomarkkinoiden kuumin nimi. Yhdysvaltalaisen 10,5 miljoonan dollarin palkan takaava sopimus päättyy tähän kauteen.

Boston Hockey Now -sivuston sisäpiiritietojen mukaan Kaneen liittyvät siirtohuhut ovat viime aikoina kiihtyneet.

– Hait eivät vielä välttämättä ympäröi Kanea, mutta hänen nimensä on noussut huhuihin yhä enemmän viime aikoina. Uskon ehdottomasti, että hänet kaupataan ja hänen kauppahintansa tulee vain nousemaan, nimettömänä pysyttelevä NHL-seurapomo kommentoi kuulemaansa.

Yksi Kanesta kiinnostuneista joukkueista arvellaan olevan loistavasti kautensa aloittanut Boston Bruins.

– Kane ja Bruins kävisi järkiinsä. Bruins on laittanut kaiken peliin ja he aikovat tehdä kaikkensa, että Bergeron saisi yhden Stanley Cupin lisää. Heillä on kuitenkin ongelmia palkkakaton kanssa, joten heidän täytyisi ensiksi luopua joistain pelaajistaan, NHL-seurapomo taustoitti.