Boston Bruinsin supertähti Brad Marchand kävi alkukesästä isossa operaatiossa, jossa korjailtiin hyökkääjän molempia lonkkia ja tehtiin tähystys nivusiin.

Marchandille operaatio tiesi kuukausien mittaista toipumisjaksoa, joskin nyt mies on palannut jo jäälle joukkueensa mukana.

34-vuotias kanadalainen kertoo leikkauksen tehneen ihmeitä kovia aggressiivisen pelityylin seurauksena kokeneelle kropalle.

– Odotin innolla toipumisen edistymistä, sillä vastaavan operaation läpikäyneet kaverit ovat puhuneet siitä, kuinka hyvältä kroppa tuntuu sen jälkeen. Olen yrittänyt tulla viime vuodet toimeen erilaisten lonkka- ja nivusongelmien kanssa, mihin verrattuna muutos on ollut uskomaton.

– Ero on kuin yöllä ja päivällä! En malta odottaa pääseväni takaisin kaukaloon ilman kipuja. Tunne on upea, Marchand iloitsi joukkueensa kotisivuilla.

Marchand on ollut vammoistaan huolimatta vuosikaudet joukkueensa avainhyökkääjä. Rottamaisesta pelitavastaan tunnettu kanukki on pelannut jo kuusi peräkkäistä kautta yli piste per peli -tahdilla. Viime kaudella mies nakutti 70 runkosarjapelissä tehot 32+48=80.