Detroit Red Wingsin ykkössentteri Dylan Larkinin sopimus päättyy tähän kauteen. Larkinin nykyinen vuosipalkka on 6,1 miljoonaa dollaria, ja siihen on luvassa iso korotus.

NHL:n sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrunin mukaan Larkin haluaisi jatkaa Detroitissa. Larkinin leiri pitää sopivana verrokkina uudelle sopimukselle Mathew Barzalin kesällä solmimaa diiliä New York Islandersin kanssa. Barzalin vuosipalkka on huimat 9,15 miljoonaa.

Larkin on erinomainen kahdensuunnan sentteri. Viime kaudella hän iski 71 ottelussa tehot 31+38=69.

Vertailu Barzaliin ei ole mitenkään posketon ajatus, ja Larkinin voi sanoa perustellusti ansaitsevan hieman suuremman palkkapussin. Barzal iski viime kaudella 73 ottelussa tehot 15+44=59. Barzalin pisteet kalpenevat vertailussa, eikä hän ole Larkinin tasoinen puolustava pelaaja.