Suomalaishyökkääjä Rasmus Kupari ei näillä näkymin ole aloittamassa kauttaan Los Angeles Kingsin NHL-joukkueen mukana.

Mayor’s Manor -sivuston Kingsin asiantuntija John Hoven uskoo, että Kupari lähetetään ennen runkosarjan alkua AHL:ään Ontario Reignin joukkueeseen.

Kuparin tilanne on siinä mielessä epätoivoinen, sillä hän taistelee samoista 2-3 vapaana olevista pelipaikoista Gabriel Vilardin, Lias Anderssonin, Jaret Anderson-Dolanin ja Samuel Fagemon kanssa. Fagemo ja Kupari ovat näistä pelaajista ainoat, jotka voidaan lähettää AHL:ään ilman siirtolistalle joutumista.

Hovenin mukaan Kingsin seurajohto tuskin haluaa menettää ketään nykyistä pelaajaansa ilmaiseksi toiseen NHL-seuraan.

– Molemmat pelaajat (Fagemo ja Kupari) ovat vielä vapautettuja siirtolistalle joutumisesta. Vaikka toinen heistä esiintyisikin aivan loistavasti harjoitusleirillä, on NHL-paikan saaminen mahdollista, muttei kovinkaan todennäköistä. Tällä hetkellä Fagemo ja Kupari taistelevat lähinnä 13. tai 14. hyökkääjän roolista Kingsissä, Hoven kirjoittaa.

Kupari nousi viime kaudella Kingsin vakituiseen kokoonpanoon ja esitti hyvinkin lupaavia otteita. 22-vuotias suomalaistaituri sai lukuisista loukkaantumisista kärsineessä Kingsissä peliaikaa myös yli -ja alivoimalla. Kupari teki tulokaskaudellaan 57 ottelussa tehopisteet 5+8=13.