NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä kahdeksan treenipeliä.

Columbus Blue Jackets kaatoi Buffalo Sabresin 4-1, ja voittomaalin syöttivät ylivoimalla Mikael Pyyhtiä (kuvassa) ja Joona Luoto. Washington Capitals oli Philadelphia Flyersia parempi maalein 3-1.

Toronto Maple Leafs nollasi Montreal Canadiensin 3-0, Chicago Blackhawks puolestaan kaatoi Detroit Red Wingsin 4-2. Maailmanmestari ja olympiavoittaja Jussi Olkinuora debytoi Detroitin maalilla, jonne hän asteli pelin puolen välin tienoilla. Vahti antautui kerran.

Calgary Flames jätti Edmonton Oilersin nollille 4-0-voitolla, Anaheim Ducks sen sijaan kaatoi Arizona Coyotesin 3-0.

Aamulle venyneissä matseissa San Jose Sharks kellisti Los Angeles Kingsin maalein 3-1, Vegas Golden Knights puolestaan löylytti muun muassa ilman Mikko Rantasta pelanneen Colorado Avalanchen peräti 7-1.