Brad Lambert on tehnyt vaikutuksin Pohjois-Amerikan kiekkotoimittajiin NHL:n tulokasleirillä.

Lambertin mahdollisena pelipaikkana tulevalla kaudella on pidetty mm. Kanadan pääjunioriliigoihin kuuluvaa WHL-sarjaa. 18-vuotiaan sentterin 1. kierroksen lopulla varannutta Winnipeg Jetsiä läheltä seuraava toimittaja Scott Billeck ei näe WHL:ää realistisena vaihtoehtona.

– Lambertin lähettäminen WHL:ään vaikuttaa epätodennäköiseltä. Hän ei ole pelannut junnulätkää sitten kauden 2019-20. AHL olisi hänelle täydellinen avioliitto. Yritän olla innostumatta liikaa, mutta en yllättyisi, jos hänet nähtäisiin alkavalla kaudella myös NHL:n puolella, Billeck ennustaa.

Suomalaishyökkääjä itse kertoo Pohjois-Amerikan pelityylin sopivan itselleen huomattavasti kotoista Liigaa paremmin.

– Peli on täällä täysin erilaista. Vauhtia on enemmän, karvaus on aggressiivisempaa. Suomessa pelityyli perustuu enemmän kyttäämiseen ja trapin peluuseen. Täällä mennään eikä meinata, mistä tykkään, Lambert kertoo The Hockey Newsille antamassaan haastattelussa.