NHL:n apulaiskomissaari Bill Daly vihjasi torstaina, että Venäjä saatetaan nähdä mukana World Cupissa, mikäli turnaus järjestetään vuonna 2024.

Dalyn mukaan venäläispelaajat eivät ole tehneet mitään väärää, joten joukkue saattaa päästä mukaan. Venäjällä kommentit otettiin ilolla vastaan, sillä joukkue on tällä hetkellä suljettuna kaikista turnauksista.

Suomessa asiaan otti välittömästi kantaa muun muassa Jatkoajan toimittaja, jonka mukaan Leijonien tulisi jättää World Cup väliin, mikäli Venäjä olisi siinä mukana. KHL:n varapuheenjohtaja Valeri Kamenski toteaa puolestaan, ettei asia kuulu suomalaisille.

– Voit sanoa mitä haluat. He (suomalaiset) eivät päätä asiaa, vaan World Cupin järjestäjät. Mielestäni tämä on huono asia sekä suomalaisille itselleen että turnaukselle. Katsotaan, provosoiko tämä muita joukkueita luopumaan kilpailusta. Joka tapauksessa World Cup tullaan järjestämään, Kamenski sanoi Sport-Expressille.