Montreal Canadiens on saanut runsaasti tilaa palkkakattoonsa. Carey Price ei pysty pelaamaan ensi kaudella, joten seuralla on nyt käytettävissä maalivahdin jättisopimuksen verran rahaa.

The Athleticin toimittaja Marc Antoine Godin uskoo, että Montreal tutkii siirtomarkkinoita puolustajan toivossa. Godinin mukaan markkinoiden houkuttelevin vaihtoehto olisi Edmonton Oilersin Tyson Barrie. Edmontonin on huhuttu haluavan eroon puolustajastaan tehdäkseen tilaa palkkakattoon muille vahvistuksille.

Godin ehdottaa vaihtokauppaa, jossa Montreal antaisi vaihdossa Barriesta Joel Armian ja puolustaja Chris Widemanin. Edmonton kaipaa tunnollista puolustajaa, ja Armia olisi erinomainen vahvistus Edmontonin hyökkäykseen.

Viime kaudella Armia pelasi 60 ottelua Montralissa. Niissä hän keräsi vaatimattomat tehot 6+8=14, mutta hänellä on potentiaalia selvästi parempaan. Armian vuosipalkka on 3,4 miljoonaa dollaria.