Pittsburgh Penguins on solminut kolmen vuoden jatkosopimuksen seuran päävalmentajaksi kesken kauden 2015-16 palkatun Mike Sullivanin kanssa.

54-vuotias amerikkalaisluotsi on valmentanut Penguinsin kahteen Stanley Cupin voittoon. Mies juhli päävalmentajana mestaruutta Penguinsin paidassa keväällä 2016 ja 2017. Sullivan oli tuota aiemmin juhlinut mestaruutta myös keväällä 2015, jolloin mies toimi Chicago Blackhawksissa pelaajakehityspuolella.

Tuore sopimus oli valmentajalle mieleinen.

– Perheeni ja minä jatkamme innoissamme matkaamme Pittsburghissa. Sanat eivät riitä mittaamaan sitä kunnioitusta ja kiitollisuutta, joka minulla on siitä, mitä olemme saaneet aikaan toimikauteni aikana Penguinsissa. Se on osoitus tämän organisaation ihmisten ja toimijoiden luonteesta ja huippuosaamisesta, jonka olemme yhdessä luoneet. Olen kiitollinen Fenway Sports Groupille sekä Penguinsin johtoryhmälle heidän luottamuksestaan, Sullivan tiedotti jatkosopimuksen varmistuttua.