Carolina Hurricanes etsii tällä hetkellä korvaajaa puoli vuotta sivussa tositoimista olevalle kesän tähtihankinta Max Paciorettylle.

The Hockey Writers -sivusto nostaa ykkösehdokkaaksi kokeneen Stanley Cup -voittaja Phil Kesselin, joka saattaisi olla saatavilla huippujoukkueen vahvistukseksi alehintaan.

– Kessel on yllättäen yhä ilman uutta kotia. Tämä ei johdu heikoista esityksistä, sillä alla on yhä mukiinmenevä 52 pisteen kausi. Kesselillä on edelleen potentiaalia olla tuottoisa hyökkäyspään vahvistus, minkä vuoksi Hurricanesin kannattaa ainakin harkita hänen palkkaamistaan, sivuston toimittaja Michael DeRosa kirjoittaa.

– Kun katsotaan Hurricanesin oikeanpuoleisten laitahyökkääjiä osastoa, on Seth Jarvisin jälkeen vaikea löytää mitat täyttävää top 6 -hyökkääjää. Ondrej Kase on tunnettu loukkaantumisongelmistaan, eikä Martin Necas ole vielä todistanut tasoaan NHL:ssä.

– Kessel saisi takuuvarman paikan Hurricanesin ylivoimakoostumuksista. Hän on iästään huolimatta yhä erinomainen syöttelijä ja b-pisteen maalintekouhka, toimittaja näkee.

Kesselin uskotaan hakevan parhaillaan pelipaikkaa jonkin mestarisuosikin riveistä. Hurricanes vastaisikin huutoon enemmän kuin hyvin.