Kanada esitteli parastaan alle 20-vuotiaiden MM-kisojen toisessa alkulohkon ottelussaan. Se murskasi Slovakian peräti lukemin 11-1.

Ottelun tehokkain pelaaja oli Kanadan kapteenina toimiva ja ykkösketjun sentterinä pelannut Mason McTavish, joka latoi tauluun hurjat tehopisteet 4+2. Anaheim Ducksin kesän 2021 kolmosvaraus on turnauksen pistepörssin kärjessä, kun kahteen otteluun ovat syntyneet jo pisteet 4+4.

Joukkueen muut tehoilijat olivat pisteet 1+3 iskenyt Joshua Roy sekä tehot 1+2 merkkauttanut Brennan Othmann.

Kanada voitti avausottelussaan Latvian 5-2 ja johtaa parhaillaan lohkoa. Slovakia on puolestaan jumbona, nimittäin se hävisi avausottelunsa Tshekille 5-4. Nuoret Leijonat kohtaa alkulohkovaiheessa vielä molemmat joukkueet, seuraavaksi Slovakian ja päätöspelissään Kanadan.

Voit katsoa Kanadan ja Slovakian välisen ottelun maalikoosteen alta tai täältä.