Edmonton Oilersin palkkakatossa ei ole yhtään ylimääräistä tilaa, mutta silti seura janoaa vahvistuksia. Edmonton Journalin toimittaja Kurt Leavinsin mukaan Oilers käy yhä keskusteluja vapailla markkinoilla olevien P.K. Subbanin ja Phil Kesselin kanssa.

Leavins järkeilee, että kaksikko voisi suostua edullisiin sopimuksiin.

– Subban on tienannut urallaan 80 miljoonaa, Kessel 93 miljoonaa. Tässä vaiheessa uriansa heillä on enemmän rahaa kuin he ikinä tulevat tarvitsemaan. Mitä he sen sijaan vielä haluavat on voittaminen, Leavins kirjoittaa.

Subban ja Kessel ovat kuuluneet NHL:n kirkkaimpiin tähtiin, mutta heidän tasonsa on pudonnut viime vuosien aikana. Viime kaudella Kessel iski 82 ottelussa tehot 8+44=52 Arizona Coyotesin paidassa. Subban puolestaan pelasi 77 ottelua New Jersey Devilsissä tehoin 5+17=22.