Colorado Avalanchen riveissä mestaruuden voittanut Nazem Kadri on vapaiden markkinoiden mielenkiintoisin nimi. Moni kiekkoseuraaja on yllättynyt, että tehokas sentteri ei ole vieläkään solminut sopimusta ensi kaudesta.

The Athleticin toimittaja Thomas Drance paljasti nyt, että Kadri on jo solminut sopimuksen. Drancen mukaan sentteri on tehnyt diilin New York Islandersin kanssa, mutta sopimusta on pidetty valmiina pöytälaatikossa.

Syy tähän on se, että Islandersin GM Lou Lamoriellon täytyy tehdä tilaa palkkakattoon Kadria varten. Sopimuksen julkistaminen paljastaisi Islandersin tilanteen muille seuroille, ja he saisivat vipuvartta neuvotteluihin.

Kadri oli viime kaudella yksi Coloradon parhaista pelaajista. Hän iski runkosarjan 71 ottelussa tehot 28+59=87. Pudotuspeleissä hän puolestaan nakutti 16 otteluun tehot 7+8=15.