Calgary Flamesin kesän tähtihankinta Jonathan Huberdeau on selvästi ehtinyt toipua järkytyksestä, jonka kauppa pois Florida Panthersista miehelle aiemmin aiheutti.

Tähtihyökkääjän nykyinen sopimus kattaa enää tulevan kauden, minkä vuoksi Flames-fanit ovatkin jo ehtineet huolestua siitä, että 29-vuotias taituri nostaa kytkintä ja lähtee vapaille markkinoille heti ensi kesänä. Huberdeaun tuoreet kommentit antavat kuitenkin toivoa myös pidemmän jatkosopimuksen puolesta.

– Se (jatkosopimus) on asia, jonka suhteen olen avoimin mielin. He (Flames) ovat ainoa seura, joka on koskaan tehnyt pelaajakaupan hankkiakseen minut. Tämä tarkoittaa sitä, että he todella haluavat minut. Haluat pelata seurassa, joka todella haluaa sinut – se on kaikki mitä tarvitsen, Huberdeau kertoo medialle järjestämässää Zoom-haastattelussa ja heittää samalla pienen piikin vanhaa seuraansa kohtaan.

Huberdeaulla on allaan uransa tähän asti ylivoimaisesti paras kausi. Hyökkääjä nakutti 80 runkosarjapelissä hurjat tehot 30+85=115. Syöttötaituri tienaa tulevasta kaudesta 5,9 miljoonaa dollaria.