Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen sai äskettäin ison luottamuslauseen amerikkalaiselta The Athleticilta. Lehti näet näkee Columbuksen olevan kesän isoin onnistuja siirtomarkkinoilla.

Joukkue sai kaikista parhaimman arvosanan, A+:n. Etenkin hyökkääjä Johnny Gaudreaun sekä pakki Erik Gudbransonin sopimukset miellyttivät mediaa.

– Gaudreaun haku oli valtava, ja samalla siitä päivästä tuli merkittävä organisaation mittapuulla. Gaudreau haluaa myös pelata parhaat vuotensa Blue Jacketsissa.

– Hän olisi tienannut Calgary Flamesissa enemmän, hän olisi voinut pelata lähempänä kotiaan New Jersey Devilsissä. Hän valitsi kuitenkin seuran, josta tähdet ovat lähteneet lähivuosina.

New Jerseyn Salemista lähtöisin oleva 28-vuotias Gaudreau on pelannut NHL:ssä kaudesta 2013-14 alkaen kaikkiaan 644 peliä. Noissa on syntynyt 642 tehopinnaa (221+421).

Kolmekymppinen Gudbrandson teki NHL-jäihin ensimmäiset luistimenpiirtonsa kaudella 2011-12. Uran 672 runkosarja- ja pudotuspelimatsia ovat tuoneet tehot 28+68=96.