Florida Panthers on vahvistanut rivejään NHL:n 2000-luvun tunnetuilla veljeksillä.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Bob McKenzie raportoi Twitterissä, että Marc Staal ja Eric Staal suuntaavat ensi kaudeksi Floridan lämpöön.

35-vuotiaan Marcin sopimus on yksivuotinen ja 750 000 dollarin arvoinen. Veljesparin kokeneemman osapuolen Ericin, 37, sopimus sisältää koeajan.

Marc pelasi viime kaudella Detroit Red Wingsissä ja kirjautti 71 ottelussa tehopisteet 3+13=16. Viime kausi oli jykevälle puolustajalle pisteiden valossa tehokkain sitten kauden 2014-15.

Ericin tilanne on hyvin mielenkiintoinen. NHL:n entinen supertähtihyökkääjä oli vielä viime kaudella ilman joukkuetta tammikuuhun asti, jolloin hän allekirjoitti AHL-sopimuksen Iowa Wildin kanssa. Staal vakuutti AHL:ssä ja sai kutsun Kanadan Pekingin olympiajoukkueeseen. Kanadan kapteenina toiminut kiekkoveteraani teki olympiaturnauksen viidessa ottelussa tehot 1+3.

Staalien legendaarisesta veljeskatraasta Eric ja Marc ovat aiemmin pelanneet yhdessä New York Rangersissä loppukaudella 2015-16. Eric pelasi veljensä Jordan Staalin ja Jared Staalin kanssa Carolina Hurricanesissa parin kauden ajan. Marc ei ole pelannut muiden veljiensä kanssa samassa joukkueessa.

Bob McKenzie

@TSNBobMcKenzie
Marc Staal to FLA, one year, $750K. Eric Staal to FLA on PTO.