Philadelphia Flyers on tehnyt uuden kiinnityksen ensi kaudeksi. Pennsylvanialaisjoukkue sopi Tony DeAngelon kanssa kaksivuotisesta sopimuksesta.

Molempien sopimusvuosien palkka on viisi miljoonaa dollaria, eli sopimuksen arvo on kymmenen miljoonaa dollaria. DeAngelon NHL-oikeudet sekä seitsemännen kierroksen varausvuoro hankittiin varaustilaisuuden yhteydessä Carolina Hurricanesiltä toisen, kolmannen ja neljännen kierroksen varausvuoroja vastaan.

26 vuoden iästä huolimatta Flyers-siirto oli jo yhdysvaltalaispuolustajan neljäs siirto NHL:ssä. Hankalassa maineessa oleva DeAngelo muistetaan muun muassa kyseenalaisista julkisista kommenteistaan ja kiistastaan Aleksandar Georgijevin kanssa.

Jäällä tapahtuu kuitenkin hyviä asioita. DeAngelo täräytti vuoden taukoon ja pelipaikkaansa nähden hurjan kauden tilastollisesti pelaten 64 ottelua tehopistein 10+41=51.