Suomen aikaa tämän viikon perjantaina järjestettävässä NHL:n varaustilaisuudessa saatetaan nähdä iso yllätys.

Jopa vuosien ajan tulevan NHL Draftin varmana ykkösnimenä on pidetty kanadalaista Shane Wrightia, mutta The Athleticin toimittajan Corey Pronmanin mukaan tilanne on vielä täysin auki vain kaksi vuorokautta ennen varaustilaisuuden alkua. Hänen mukaansa TPS:ää edustava Juraj Slafkovsky voi hyvinkin nousta koko tilaisuuden ykkösnimeksi.

– Heidän (Montreal Canadiensin) päätöksensä on yhä epäselvä, Pronman paljastaa tuoreimman NHL-varausarvionsa yhteydessä.

Toimittaja uskoo itse, että Slafkovsky varataan ensimmäisenä ja Wright toisena. Suomalaisista ensimmäisenä varatuksi on tulossa JYP-hyökkääjä Joakim Kemell, joka on arviossa sijalla seitsemän. Tämä tarkoittaisi sitä, että nuori suomalaislupaus päätyisi Ottawa Senatorsin riveihin.

Mikäli haluat tutustua vuoden 2022 NHL Draftiin paremmin, niin se onnistuu täällä.