Colorado Avalanchen riveissä elämänsä kauden pelanneen Nazem Kadrin jatko Denverissä on epätodennäköistä seuran tiukan palkkakattotilanteen vuoksi.

31-vuotias sentteri iski runkosarjassa 71 peliin 87 pistettä, mikä tulee näkymään tästä kaudesta 4,5 miljoonaa dollaria tienanneen kanadalaisen tilipussissa ensi kaudella. Kadri itse myöntää halunsa jatkaa Avalanchessa, mutta tiedostaa samalla sen olevan käytännössä mahdotonta.

– Miksi en haluaisi jatkaa täällä? Kroenken perhe on tukenut minut uskomattomalla tavalla ja he haluaisivat pitää minut täällä, mutta tiedostamme samalla, että asiaan liittyy myös bisnespuoli, Kadri muistuttaa Sportsnetille.

– Olen osoittanut arvoni ja nyt katsomme eteenpäin ja seuraamme, mihin tämä kaikki johtaa.

Kadrin uskotaan saavan vapailta markkinoilta tarjouksia, jotka saattavat jopa tuplata miehen viime kauden ansiot.