Pierre-Luc Dubois siirtyi Winnipeg Jetsiin jättisiirrossa Columbus Blue Jacketsista. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että nuoren kanadalaisen aika seurassa on jäämässä lyhyeksi.

Dubois’n on jo aiemmin huhuttu olevan nihkeä jatkosopimusneuvotteluissa. Vaikuttaa siltä, että Dubois haluaa optimoida sopimuksensa niin, että hän pääsee mahdollisimman nopeasti vapaille markkinoille.

Winnipegin on huhuttu mahdollisesti kauppaavan Dubois’n pois ennen seuraavaa kautta. Nyt siirtohuhuihin saatiin lisää vauhtia, kun NHL-toimittaja Francois Gagnon paljastaa, että alustavat siirtokeskustelut on jo aloitettu.

– Finaalien aikana saamien tietojeni mukaan New York Rangers on enemmän kuin kiinnostunut hankkimaan Pierre-Luc Dubois’n. Neuvottelut ovat käynnissä Jetsin kanssa siirrosta. Mikään ei ole valmista, mutta Chris Drury on todella kiinnostunut, Gagnon kirjoittaa.

Dubois pelasi vahvan kauden Winnipegissä. Hän iski 81 runkosarjaotteluun tehot 28+32=60.