Jan Hejda on myynyt iSport.cz:n mukaan talonsa Denverissä superjulkkikselle. Edesmenneen Steve Jobsin kanssa Applen perustanut Steve Wozniak osti entisen NHL-puolustajan asunnon 88888 dollarin ylihinnalla. 71-vuotias hyväntekijä rakastaa numeroa 8, joka oli tshekkiläisen ex-puolustajan NHL:ssä käyttämä pelinumero.

Kaupanteon jälkeen Hejda kysyikö, olisiko hänen perheensä mahdollista asua myymässään talossa vielä kuukauden ajan, mihin vuonna 1989 suuren valtaosan Apple-osakkeistaan myynyt Wozniak vastasi myöntävästi. 44-vuotias yli 600 NHL-ottelun konkari viipyikin kolme kuukautta, minkä aikana hänestä tuli Wozin kanssa perheineen todella läheisiä.

Juuri päättyneiden NHL:n pudotuspelien aikaan kaksikko on katsonut otteluita Hejdan ex-joukkue Colorado Avalanchen VIP-aitiosta. Duon yhteiskuvan löydät tästä linkistä avautuvan artikkelin yhteydestä. Wozniak on intohimoinen jääkiekon ystävä, joskin hänen lempijoukkueensa on San Jose Sharks.

Wozniakin vaimon lempipelaaja on Tomas Hertl, jonka pelinumerolla 48 lienee osansa faniudessa. Sähköinsinöörin Sharksin kannatus on mennyt niinkin pitkälle, että haipaitojen kohdatessa pudotuspeleissä Pittsburgh Penguinsin playoff-sarjassa hän selvitti, missä huoneessa vastustajajoukkueen pelaajat majoittuvat ja soitti huoneisiin kolmelta aamuyöllä.