New York Rangersin ykköstähti Artemi Panarin paljastaa venäläiselle RIA Novostille sairastavansa harvinaista OCD:ta (obsessive-compulsive disorder) eli pakko-oireista häiriötä.

OCD:lle ovat ominaisia toistuvat pakkoajatukset ja -toiminnot, jotka ovat tilanteeseen nähden kohtuuttomia, rajoittavat elämää ja aiheuttavat merkittävää ahdistusta niin henkilölle itselleen kuin usein myös hänen läheisilleen. Pakko-oireisesta häiriöstä kärsii arviolta 2–3 prosenttia aikuisväestöstä. OCD:n oireista on mahdollista parantua kokonaan oikealla hoidolla.

Panarin paljastaa lopettaneensa OCD:n myötä kokonaan internetin käytön. Supertähti paljastaa myös, ettei omista lainkaan älypuhelinta. Mies kertoo lisäksi eläneensä hiljattain kokonaiset kaksi kuukautta ilman puhelinta.

Panarin nousi juhannusviikolla otsikoihin NHL-toimittaja Arthur Staplen kerrottua Rangers-pomo Chris Druryn ja Panarinin välisistä erimielisyyksistä. Drury kritisoi ykköstähtensä otteita pudotuspeleissä, mikä nosti pinnalle jopa huhut venäläistähden 11 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävän megasopimuksen kauppaamisesta toisaalle tänä kesänä.