Suomalaislupaus Brad Lambert varataan tänä kesänä NHL:ään. Hänestä povattiin jopa mahdollista ykkösvarausta, mutta viimeisen vuoden aikana suomalaisen osakkeet ovat olleet pahasti laskussa.

Lambertilta löytyy paljon taitoa, ja luistelu on kaunista katsottavaa. Vielä huippulupaus ei ole kuitenkaan pystynyt kääntämään osaamistaan tehoiksi ammattilaissarjoissa. Tällä kaudella hän pelasi 49 Liiga-ottelua ja iski niissä tehot 4+6=10.

NHL-toimittaja Scott Wheeler haastatteli suomalaislupausta ennen tulevaa varaustilaisuutta. Lopuksi Wheeler kysyi, onko jotain, jota ihmiset eivät Lambertista tiedä.

– Olen aika kilpailuhenkinen kaveri, enkä tykkää hävitä missään. Asiat voivat käydä aika rumiksi, kun pelaan kavereiden kanssa ja häviän jossain. Vittuunnun aika paljon, Lambert paljastaa.

– Se on yksi pääsyistä, joka on kantanut minua tähän pisteeseen. Jotkut voivat nähdä sen huonona asiana, että näytän liikaa tunteita, mutta se on yksi syistä, että olen tässä. Haluan aina olla paras kaikessa, mitä teen.

NHL-varaustilaisuus järjestetään 7.-8. heinäkuuta.