Winnipeg Jetsin seurajohdossa on alettu työstämään seuran uudelleenrakennusta.

Daily Faceoff -sivuston sisäpiiritoimittaja Frank Seravalli raportoi, että Jets on valmis kauppaamaan pitkäaikaisen kapteeninsa ja tähtihyökkääjänsä Blake Wheelerin muualle.

Seravallin tietojen mukaan Jets-johto on jo kartoittanut Wheelerin vaihtoarvoa ja käynyt neuvotteluita mahdollisesta vaihtokaupasta kiinnostuneiden NHL-seurojen kanssa.

35-vuotiaan yhdysvaltalaisen 8,25 miljoonan dollarin palkalla varustettua sopimusta on vielä kaksi kautta jäljellä. Wheelerin sopimuksesta löytyy täysin siirron estävä pykälä, mutta se on voimassa vain heinäkuun 1. päivään asti. Wheelerillä on kuitenkin heinäkuun 1. päivän jälkeen oikeus valita viisi NHL-seuraa, jonne hän on valmis siirtymään.

Seravallin mukaan siirron estävä pykälä ei välttämättä ole este vaihtokaupalle, sillä Wheelerin itsensä kerrotaan myös olevan avoin mahdolliselle maisemanvaihdolle. Tulevan osoitteen täytyy vain sopia Wheelerin perheelle sekä hänen uralleen.

Wheeler on iästään huolimatta vielä huippuluokan pelaaja NHL:ssä. 195-senttinen voimahyökkääjä teki viime kaudella runkosarjan 65 ottelussa 17 maalia ja 60 tehopistettä. Wheeler on Jetsin viimeinen Atlanta Thrashersin aikainen pelaaja.