Tampa Bay Lightning otti viime yönä avausvoittonsa finaalisarjassa Colorado Avalanchea vastaan numeroin 6-2. Ottelusarjassa mennään nyt Coloradon 2-1 johdossa.

Colorado vei ottelussa laukaukset numeroin 39-32, mutta Tampa Bay oli omissa paikoissaan terävämpi. Coloradon maalivahti Darcy Kuemper ei pelannut parasta peliään, ja hän ehti päästää 31 minuutissa viisi maalia, ennen kuin hänet otettiin vaihtoon.

Ottelu oli todella kuumaverinen, mutta viimeisillä minuuteilla matsi kiehahti kunnolla yli. Jäällä nähtiin kerralla kaksi tappelua. Koko ottelun aikana tuomaristo joutui jakamaan 58 jäähyminuuttia.

Mikko Rantanen pelasi tappiosta huolimatta vahvan ottelun. Hän sai syöttöpisteen kumpaankin Coloradon maaleista. Rantanen on nyt iskenyt 17 pudotuspeliottelussa tehot 5+19=24.