Tampa Bay Lightning otti pakkovoiton NHL:n finaalisarjan kolmannessa ottelussa sen kukistettua Colorado Avalanchen kotikaukalossaan maalein 6-2.

Kolmannen finaalikamppailun eniten kohua herättänyt tilanne nähtiin pelin jo ratkettua kolmannessa erässä, kun Avalanche-puolustaja Devon Toews taklasi Lightningin megatähti Nikita Kutsherovia poikittaisella mailalla selkään. Ilkeännäköisessä tilanteessa itseään loukannut Tampan supertähti ei enää palannut jäälle ottelussa

Tampa Bayn päävalmentaja Jon Cooper antoi pelin jälkeen kitkeriä kommentteja 20 pudotuspeliottelussa 26 pistettä takoneen Kutsherovin telomisesta pelin loppuhetkillä.

– Tämä on peliä. Jääkiekko on kontaktilaji, mutta nämä kaverit tietävät, mitä tekevät. Fiksut, juonikkaat pelaajat tietävät, mitä he tekevät. Me kaikki näimme mitä tapahtui, Cooper kommentoi lehdistötilaisuudessa.

Stanley Cupin finaalisarja jatkuu keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Kutsherovin pelaamisesta ottelussa ei ole vielä tietoa.

Voit katsoa Kutsherovin loukkaantumiseen johtaneen tilanteen täältä.