NHL:n tämän kesän ykkösvaraukseksi arvioitu kanadalaissentteri Shane Wright uskoo olevansa valmis nappaamaan ison roolin tulevasta joukkueestaan ja syksyllä käynnistyvällä uudella kaudella.

Kanadan junioriliigan OHL:ssä tällä kaudella 63 ottelussa tehot 32+62=94 iskenyt 18-vuotias Wright antaa kovan lupauksen tasostaan Sportsnetin haastattelussa.

– Uskon todella olevani valmis (NHL:ään). Peli on nopeaa ja siihen on totuttauduttava heti aluksi. Vauhti on suurin asia tässä liigassa, 183-senttinen hyökkääjä arvioi.

– Uskon, että tekemällä kovasti töitä kesällä ja harjoitusleirillä pystyn olemaan välittömästi käänteentekevä pelaaja. Tässä roolissa näen itseni ja se tulee olemaan tavoitteeni tulevalla kaudella, Wright lataa.

Wrightista povataan ykkösenä kesän NHL Draftissa varaavan Montreal Canadiensin seuraavaa keulakuvaa. Kanadalaishyökkääjä kertoo olevansa innoissaan mahdollisuudesta edustaa ikonista NHL-seuraa.

– Rakastan todella sitä, mitä he ovat kertoneet kaupungista ja siitä, missä seura haluaa olla tulevina vuosina, Wright ennakoi todennäköistä tulevaa seuraansa.