Tampa Bay Lightningin Nikita Kutsherov oli esillä myös torstaiyönä NHL:n Stanley Cupin loppuottelusarjan avausosassa pisteiden valossa. Se oli laiha lohtu, kun Colorado Avalanche avasi finaalisarjan 4-3-jatkoerävoitolla. Samalla ottelusarja on Avsille nyt 1-0.

Yhtä kaikki, venäläispelaaja nakutti syöttöpisteen Ondrej Palatin 3-2-kavennusmaaliin nostaen tämän kauden pudotuspelien saldon lukemiin 7+17=24.

Syöttöpiste rikkoi eräänlaisen historiallisen rajapyykin. Venäläisen kokonaissaldo pudotuspeleissä kautta historian on nyt 51+100=51.

Tampa-tähdestä tuli neljäs aktiivi, joka on yltänyt urallaan 100 syöttöön pudotuspeleissä. Muut ovat Sidney Crosby (130), Jevgeni Malkin (113) ja Joe Thornton (102). Lisäksi pelaaja saavutti rajapyykin 131 pelissä, eli seitsemänneksi nopeimmin kaikista.

Aktiivipelaajista puhuttaessa Kutsherov on nyt kaikkien finaalien kolmanneksi tehokkain pelaaja 17 pinnalla. Tässä tilastossa edellä ovat Pittsburgh Penguinsin kaksikko Crosby-Malkin 20 ja 18 pinnalla.