Boston Bruins on muutosten kourissa. Seura irtisanoi pitkäaikaisen päävalmentajansa Bruce Cassidyn ja joukkueen pitkäaikainen ykkössentteri Patrice Bergeron jää todennäköisesti eläkkeelle.

Isoin muutos saattaa kuitenkin olla vasta tulossa. The Athleticin toimittaja Fluto Shinzawa uskoo, että Boston harkitsee kesällä David Pastrnakin kauppaamista.

Pastrnakin sopimusta on jäljellä enää ensi kauden verran. Sen jälkeen on iso riski, että tshekkitähti kävelee muuhun seuraan, ja Boston jää tyhjin käsin.

Shinzawa uskoo, että Pastrnak haluaa lähteä, jos Boston ei ole enää kilpailullinen. Joukkueen runko vanhenee, eikä seuralta löydy nuoria lupauksia, jotka voisivat täyttää lähtijöiden saappaita.

– Kaikki tämä voi saada Pastrnakin epäröimään nimen laittamista paperiin, ainakin siihen asti, kunnes hän saa paremman kuvan Bostonin tulevaisuudesta. Jos Bruins aistii epäröimistä Pastrnakin osalta, heidän ainoa vaihtoehtonsa on kaupata hänet. Heillä ei ole varaa antaa Pastrnakin lähteä ilmaiseksi, Shinzawa kirjoittaa.

Pastrnak oli viime kaudella jälleen Bostonin paras maalintekijä. Hän takoi 72 ottelussa tehot 40+37=77.