New York Rangers onnistui viime yönä venyttämään pudotuspelisarjan ratkaisua Carolina Hurricanesia vastaan. Rangers saalisti voiton numeroin 5-2 ja ottelusarja on nyt 3-3 tasatilanteessa.

Ottelun kolmannessa erässä tunteet kävivät todella kuumina. Pelkästään kolmannen erän aikana jaettiin 18 jäähyminuuttia. Jopa yleensä herrasmiesmäisesti pelaava Sebastian Aho tulistui ja repi vastustajalta kypärän päästä. Hänelle tuomittiin kaksiminuuttinen väkivaltaisuudesta, joka saattaa olla hänen NHL-uran ensimmäisensä.

Ottelun hahmo oli jälleen Rangers-vahti Igor Shesterkin. Venäläisen tilastot olivat varsin erikoiset. Ensinnäkin hän keräsi 37 torjuntaa, mutta sen lisäksi hänelle kirjattiin kaksi syöttöpistettä ja kaksi jäähyminuuttia.

Ottelusarja jatkuu seuraavaksi Carolinan kotona. Tähän mennessä kumpikin joukkue on voittanut kaikki omat kotiottelunsa.