NHL:n runkosarjan voittanut, mutta jälleen pudotuspeleissä Tampa Bay Lightningin käsittelyssä laulukuoroon lähtenyt Florida Panthers tulee tekemään isojan muutoksia kokoonpanoon kesän aikana, kertoo ESPN.

Mediajätin toimittaja Kristen Shiltonin mukaan käytännössä varmoina lähtijöinä voidaan pitää ainakin siirtotakarajalla seuraan hankittua kaksikkoa, supertähti Claude Giroux’ta sekä puolustaja Ben Chiarotia.

– Florida hankki Chiarotin ja Giroux’n auttamaan tämän kevään pudotuspelityöntöä silmällä pitäen. On epätodennäköistä, että kumpikaan pelaajista allekirjoittaisi pitkää jatkosopimusta, joten Panthersin on täytettävä nämä aukot muilla vaihtoehdoilla, Shilton kirjoittaa.

NHL-toimittaja Lyle Richardson listaa päälle kaksi nimeä, joita ei suurella todennäköisyydellä nähdä pantteripaidassa ensi kaudella.

Joe Thornton ja Mason Marchment ovat tulossa rajoittamattomiksi vapaiksi agenteiksi. 42-vuotias Thornton on lopettamassa eikä palaa seuraan. Marchment teki hyvää jälkeä keskimmäisten kenttien pelaajana. 27-vuotias laitahyökkääjä kannattaisi pitää kokoonpanossa myös ensi kaudella, Richardson pyörittelee, mutta uskoo samaan hengenvetoon tukalan palkkakattotilanteen pakottavan Panthersin mahdollisesti luopumaan pelaajasta.

LUE AIHEESTA MYÖS:

Näkökulma: Tampa Bay näytti Floridalle eron runkosarjavoiton ja pudotuspelimenestyksen välillä

Floridaa kohtaan rajuja syytöksiä: osa pelaajista strippiklubilla ennen ratkaisuottelua