Tampa Bay Lightning jatkaa NHL:n itäisen konferenssin finaaleihin suoraan voitoin 4-0.

Hallitsevan mestarin paikka kolmannella pudotuspelikierroksella varmistui tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun joukkue nappasi 2-0-voiton runkosarjan kärkijoukkue Florida Panthersista.

Neljättä ottelua edelsi melkoinen kohu, kun 95.3 WDAE -radio-ohjelma väitti lähteisiinsä vedoten useiden Panthers-pelaajien viettäneen aikaansa strippiklubilla aamun tunneille saakka kolmannen Tampa-tappion jälkeen.

LIITY TÄSTÄ mukaan Suomen suurimpaan NHL-aiheiseen Facebook-ryhmään!

Panthersin päävalmentaja Andrew Brunette kielsi ennen neljättä ottelua tietävänsä mitään asiasta. Mies jätti kuitenkin kolmannessa ottelussa pelanneista miehistä Anthony Duclairin sekä Ryan Lombergin ulos kokoonpanosta neljännessä ottelussa.

Lightingin maaleista ratkaisuottelussa vastasivat Patrick Maroon sekä lopussa tyhjiin ottelusarjan naulannut Ondrej Palat. Tampa Bay kohtaa idän konferenssifinaalissa voittajan Carolina Hurricanesin ja New York Rangersin välisestä ottelusarjasta. Hurricanes johtaa sarjaa voitoin 2-1.