Toimittaja Brady Trettenero jakoi Twitter-tilillään hauskan klipin New York Rangersin vaihtoaitiosta.

Siinä joukkueen kärkipelaajiin kuuluvat Mika Zibanejad sekä Chris Kreider istuivat vaihdossa vieretysten. Kaksikosta Zibanejadille ojennettiin tabletti, koska hän halusi katsoa sen kautta uudelleen tilanteen, jossa hän missasi läpiajon. Kreideria tämä idea ei kuitenkaan miellyttänyt, ja hän nappasikin tabletin Zibanejadin käsistä ja viskasi sen voimalla maahan.

Molemmat pelimiehet olivat ottelussa näkyvässä roolissa myöskin kaukalossa. Zibanejad viimeisteli lopulta komeasti pisteet 2+2 ja Kreider iski kaksi maalia. Rangers voitti kuudennen ottelun Pittsburgh Penguinsia vastaan lukemin 5-3 ja venytti sarjan ratkaisun seitsemänteen otteluun.

Näet videon vaihtoaitioepisodista alta tai täältä.

Brady Trettenero

@BradyTrett
Zibanejad looks at the tablet to see his breakaway miss and Kreider just throws it away 😂