Carolina Hurricanesin kausi on katkolla lauantai-iltana, kun joukkue kohtaa Boston Bruinsin NHL:n pudotuspelisarjan ratkaisevassa seitsemännessä ottelussa kello 23.30 Suomen aikaa.

Hurricanesin hyökkäyksen ykköstähti Sebastian Aho joutui edellispelissä Bruinsin Charlie McAvoyn kovan taklauksen kohteeksi, minkä jälkeen suomalaisen pelaaminen ei ole välttämättä ollut sitä normaalia tasoa. Asian nosti esille mm. NHL-toimittaja Alex Ohari omalla Twitter-tilillään.

– Tämä oli heikointa peliä, mitä olen nähnyt Aholta miesmuistiin. Hänen syöttönsä menivät aivan minne sattuu. En tiedä, mitä on meneillään, toimittaja kummasteli.

Suomalaistähden esitys kuudennen Bruins-pelin avauserässä tulleen taklauksen jälkeen oli vaisu. Pisteittä jäänyt ykkössentteri jäi tasaviisikoin kaksi maalia pakkasen puolelle, mikä ei lupaa hyvää sarjan ratkaisuottelun alla.

Voit katsoa McAvoyn taklauksen alta löytyvältä videolta tai täältä.