Jesse Puljujärven vastuu Edmonton Oilersin hyökkäyksessä on romahtanut pudotuspelien edetessä. Edellisessä ottelussa valmennus penkitti hänet ja peliaikaa kertyi yhteensä vain seitsemän ja puoli minuuttia.

Puljujärvi on ollut jo pidemmän aikaa Edmonton-median hampaissa. Viimeisin ottelu nostatti keskustelun uusille kierroksille. Konkaritoimittaja Jim Matheson puolusti Duncan Keithiä ja kritisoi Puljujärveä Twitterissä.

– Teillä on ruunsunpunaiset lasit Jessen suhteen. Hän ansaitsi joutua penkitetyksi. Keith ei loistanut tietysti, mutta hän on rakentanut luottamusta 140 pudotuspelillään, kahdella Norris Trophylla, Conn Smythe -palkinnolla ja kolmella Stanley Cupilla, vai mitä? Matheson kritisoi faneja.

– Ymmärrän, että Puljujärvellä on legioona kannattajia täällä tyrkyttämässä positiivista analytiikkaa, mutta eikö kerrankin voitaisi katsoa, miten hän pelaa? Hän istui penkillä vitospelissä, koska valmennus ei pitänyt näkemästään.

Faneilla keitti yli Mathesonin mustamaalaamiskampanjan kanssa.

– Jim, nyt riittää. Lopeta 22-vuotiaan nettikiusaaminen. Hän yrittää parhaansa. Olet aikuinen mies, eikä sinun tarvitse valittaa Twitterissä kaiken päivää. Se on epäkorrektia ja ilkeää. Miten voit vihata tätä upeaa miestä niin paljon ja ajattelet, että tämä on tarpeellista? eräs fani päivittelee.

– Katsotaan, kun ajat taas yhden pelaajan ulos kaupungista. Hän ei ole Pohjois-Amerikasta, joten hän ei sovi sinun muottiisi, toinen syyttää.

– Et ole tyytyväinen, ennen kuin hän on lähtenyt vai mitä? kolmas kysyy.

Mathesonin kirjoitukset keräsivät illan aikana satoja vihaisia vastauksia.