Seattle Krakenin avauskausi NHL:ssä ei varsinaisesti synnyttänyt kaupungissa jääkiekkobuumia Vegas Golden Knightsin tapaan laajennusjoukkueen voitettua vain 27 runkosarjaotteluaan.

Tulevalle kaudelle Kraken hakeekin isoja vahvistuksia kokoonpanoonsa. GM Ron Francisin mukaan sarjan kolmanneksi pienin tehtyjen maalien määrä pakottaa seurapomon hakemaan vahvistuksia ennen kaikkea hyökkäykseen.

– Meillä oli mahdollisuuksia (hankkia vahvistuksia), mutta emme onnistuneet siinä. Maalintekijöitä ei ole helppo haalia, mutta yritämme löytää sellaisia vapailta markkinoilta. Etsimme kavereita, jotka ovat välittömästi valmiita pelaamaan top 6- tai top 9 -rooleissa, Francis paljastaa Seattle Timesille.

Mahdollisia kesähankintoja vapailta markkinoilta ovat mm. Max Domi tai Vincent Trocheck. Myös New York Rangersin kolmikko Ryan Strome, Andrew Copp ja Frank Vatrano herättänee kiinnostusta Krakenin toimiston puolella.