New York Rangers tiedottaa solmineensa kaksivuotisen NHL:n tulokassopimuksen hyökkääjä Bobby Trivignon kanssa.

23-vuotias yhdysvaltalaistaituri oli yksi tavoitelluimmista yliopistosarja NCAA:n vapaista agenteista. Useat NHL-seurat olivat raporttien mukaan Massachusetts-Amherstin (UMass) yliopistojoukkueen kapteenin kintereillä.

Trivigno on niittänyt viimeisen neljän vuoden aikana huimaa menestystä NCAA:ssa. 173-senttinen ja 73-kiloinen raketti teki päättyneellä kaudella 37 ottelussa hurjat 20 maalia ja 49 tehopistettä. Trivigno oli koko NCAA:n kolmanneksi paras pistemies.

Trivigno valittiin ehdokkaaksi NCAA:n parhaalle pelaajalle jaettavaan Hobey Baker -palkintoon.

UMassin päävalmentaja Greg Carvel hehkutti viime viikolla NY Postille, että Trivigno tullaan muistamaan UMassin yliopistohistorian merkittävimpänä pelaajana – ja jopa tärkeämpänä, kuin Colorado Avalanchea nykyään edustava ex-UMass-puolustaja Cale Makar. UMass voitti Trivignon johdolla NCAA:n mestaruuden kaudella 2020-21.

New York Rangers

@NYRangers
A New York native ➡️ The #NYR family.

Welcome, Bobby Trivigno!