Anaheim Ducks ja Vegas Golden Knights kertoivat tehneensä vaihtokaupan, jossa Ducks sai venäläishyökkääjä Jevgeni Dadonovin sekä ehdollisen 2. kierroksen varausvuoron kesän 2024 draftiin. Vegasiin puolestaan suuntasivat puolustaja John Moore sekä konkari Ryan Keslerin sopimus.

Treidi sisältää kuitenkin vielä toistaiseksi epäselvyyksiä. Myöhemmin kävi ilmi, että Dadonov on listannut Ottawa Senatorsissa pelatessaan kymmenen seuraa, joihin hän ei suostu siirtymään. Ducks kuuluu tälle listalle, mutta asiasta eivät tienneet Ducks, Golden Knights eikä NHL.

33-vuotias Dadonov on vaihtanut tiuhaan tahtiin seuraa viime kausien aikana. Tällä kaudella hän teki Vegasissa 62 otteluun tehopisteet 15+12=27. Viime kaudella hän edusti Senatorsia ja sitä edellisellä Florida Panthersia. Dadonov tienaa kaudesta viisi miljoonaa dollaria ja sopimus on voimassa vielä ensi kauden.

37-vuotias Kesler ei ole pelannut otteluakaan kauden 2018-19 jälkeen. Hän kärsi aikanaan lonkkavaivoista ja kävi leikkauksessa vuonna 2019. Kesler tienaa kaudesta 6,875 miljoonaa dollaria ja sopimus kattaa vielä tämän kauden loppuun.

Moore on puolestaan 31-vuotias puolustaja, joka on pelannut NHL-urallaan 544 ottelua (38+80=118). Tällä kaudella hän on pelannut ainoastaan Boston Bruinsissa seitsemän ottelua ja AHL:ssä Providence Bruinsissa 11 ottelua.