New York Rangers on luopunut toiveista hankkia Vancouver Canucksin tähtihyökkääjä J.T. Miller riveihinsä NHL:n siirtotakarajalla, kertoo The Athletic.

Sivuston toimittaja Arthur Staplen mukaan seura on nyt iskenyt silmänsä Anaheim Ducksin ruotsalaiskaksikkoon, hyökkääjä Rickard Rakelliin sekä puolustaja Hampus Lindholmiin. Molempien sopimukset umpeutuvat kauden päättyessä.

– Jos Millerin hankinta on pois pöydältä, Rakell saattaa hyvin olla Rangersin seuraava kohde. Jos GM Chris Drury aikoo käyttää Nils Lundkvistia siirtonappulana, Ducks saattaisi ehkä lisätä kauppaan myös Hampus Lindholmin. Ducks on yrittänyt sorvata Lindholmille jatkosopimusta, mutta tuoreimpien raporttien mukaan GM Pat Verbeek on jo kertonut muille seurapomoille olevansa avoin kauppatarjoukselle. Tämä kertoo siitä, etteivät jatkosopimusneuvottelut ole edenneet toivotulla tavalla, Staple kertoo.

– Ostajajoukkueet odottavat juuri nyt myyjien ilmaantumista. Rangers kuuluu ostajiin ja sillä on riittävästi pelaajia, joita he eivät tarvitse. Ehkä Druryn olisi nyt aika syöksyä hiljaisille siirtomarkkinoille ja hankkia pelaaja tai pelaajat, jotka he haluavat, toimittaja näkee.