New Jersey Devils on saamassa tärkeän palasen takaisin kokoonpanoon sairastuvalta. Joukkueen tähtipuolustaja Dougie Hamilton lähestyy nimittäin pelikuntoa.

28-vuotias Hamilton loukkaantui vuoden avausottelussa Washington Capitalsia vastaan. Hän sai murtuman leukaansa, minkä seurauksena se jouduttiin leikkaamaan. Hamilton on ollut sivussa peleistä lähes kahden kuukauden ajan.

– Toistaiseksi on mennyt hyvin, joten uskon olevani valmis pelaamaan. Lopulta ratkaisu on tietenkin valmentajien, Hamilton kommentoi NHL:n suomenkielisten verkkosivujen mukaan.

– Katsominen on aina rankkaa. Haluaisi kokea kaiken – hyvän ja huonon – joukkueen mukana. Olen iloinen, kun pääsen vihdoin taas mukaan pelaamaan. Katsomalla oppii vähän ja olemme puhuneet tietyistä jutuista, joita toivomme parantavamme tauon myötä. Olemme kaikki valmiita siihen ja tiedämme, että parannettavaa on paljon sekä kaukalossa että sen ulkopuolella.

Ensimmäistä kauttaan Devilsissä pelaava Hamilton on ehtinyt tahkoamaan 30 ottelua tehopistein 7+13=20. Hän toimii myös joukkueen varakapteenina.