NHL:n pistepörssissä terävimmän kärjen takan kymmenentenä tehoin 20+23=43 keikkuvan Boston Bruinsin hyökkääjä Brad Marchandin perjantain vastainen yö sujui varsin kaksijakoisissa tunnelmissa. Tähden joukkue kaatoi Washington Capitalsin 4-3 voittomaalin syntyessä viimeisellä minuutilla, mutta.

Pisteittä jäänyt Marchand pelasi vain yhdeksän minuuttia jonkinlaisen ylävartalovamman takia. Se oli seurausta Garnet Hathawayn toisessa erässä antamasta töötistä.

Marchand jäi sen jälkeen jään tasalle, eikä hän enää palannut askiin. Niitin seuraukset selvisivät vasta, kun Marchand ei pystynyt tuulettamaan joukkueensa maalia.

Toimittaja Brady Trettenero lisäsi Twitteriin videon, jossa Marchandin kasvoilta pystyi lisäksi lukemaan kenties kovankin tuskan.

– Ei hyvä merkki Brad Marchandin loukkaantumisesta Hän ei voinut nostaa edes käsiä tuulettaakseen, toimittaja painotti.