Vegas Golden Knights purkaa 22-vuotiaan ruotsalaisen sopimuksen – tilastoissa laskeva trendi

© Kuva: Getty Images

Vegas Golden Knights ja Lucas Elvenes päätyivät vaikeaan ratkaisuun. 22-vuotias hyökkääjä asetettiin ehdottomalle siirtolistalle, mikä tarkoittaa lähtökohtaisesti sopimuksen purkamista.

Elvenes pelaa kolmatta kauttaan Pohjois-Amerikassa, mutta NHL-debyyttiä ei ole tullut. Hän pelasi lupaavan oloisen tulokaskauden AHL:ssä 2019-20, kun 59 ottelussa syntyivät tehopisteet 12+36=48 ja ruotsalaislaituri kutsuttiin AHL:n tähdistöotteluun.

Pykälä pykälältä Elvenesin tehokkuus on laskenut, ja alkukauden 20 ottelussa hän on kyennyt vain tasan puolen pisteen ottelutahtiin. Toinen NHL-joukkue voi vapaasti kaapata Rögle BK -kasvatin nykyisellä sopimuksella itselleen, tai tehdä vaihtoehtoisesti omansa.

Todennäköisempi vaihtoehto on kuitenkin se, että Elvenes jatkaa uraansa Euroopassa.


Washington Capitals – Vegas Golden Knights | Takooko Ovetshkin overin himaan? ⭐️⭐️½