Edmonton Oilers etsii aktiivisesti vahvistusta hyökkäykseensä.

Montreal Hockey Now -sivusto on saanut tietoonsa, että Oilers olisi erityisen kiinnostunut Montreal Canadiensin hyökkääjästä Brendan Gallagherista.

Nimettömänä pysyttelevä NHL-seuran johtohahmo tarjosi mielenkiintoista taustatietoa aiheesta.

– Tiedän, että joukkueemme tutkii parhaillaan Gallagherin markkinahintaa. Minulle kerrottiin useammankin joukkueen toimesta, että Edmonton Oilers on hyvin kiinnostunut hänestä, NHL-pomo kertoo Montreal Hockey Now -sivustolle.

29-vuotias Gallagher on edustanut Canadiensia kaudesta 2012-13 asti. Taistelemisen ruumiillistumana tunnettu hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 25 ottelussa odotuksiin nähden vaatimattomat tehopisteet 4+6=10.

– Oilers odotti, että he olisivat saaneet tarpeeksi osaamista ”hiekkapaperiosastolle” Zach Hymanista, mutta selkeästi he tarvitsevat lisää osaamista kakkos -tai kolmosketjuun, lähde jatkoi.

Montreal Hockey Now -sivuston tietojen mukaan Canadiensin tulisi ottaa mahdollisessa vaihtokaupassa omaan palkkakattoonsa osa Gallagherin vuoteen 2026 asti kestävästä ja 6,5 miljoonan dollarin palkan takaavasta sopimuksesta. Canadiensin kerrotaan hakevan vastikkeena erityisesti varausvuoroja.