Kanada aloitti taipaleensa nuorten MM-kisoissa komealla 6-3 voitolla Tshekistä. Kanada sai otteluun karmean alun, kun Tshekki paineli ensimmäisessä erässä 3-1 johtoon, mutta aikalisän myötä vaahteralehtipaidat tulivat tasoihin vielä saman erän aikana.

Buffalossa kiekkoihmiset voivat hieroa tyytyväisinä käsiään yhteen. Sabresin viime kesän ykkösvaraus Owen Power oli ottelussa kentän ehdoton kuningas. Hän iski ottelussa hattutempun.

Samalla Power teki kanadalaista kiekkohistoriaa. Koskaan aiemmin maan puolustaja ei ole nuorten kisoissa pystynyt hattutemppuun. Saavutus kertoo paljon Powerin poikkeuksellisesta potentiaalista.

Tällä kaudella Power on pelannut 18 NCAA-ottelua. Niissä hän on paukuttanut hurjat tehot 3+20=23.

Voit katsoa Powerin hattutempun kruunanneen maalin alta.