Väkevän alkukauden NHL:ssä pelannut Florida Panthers suli keskiviikon vastaisena yönä pahemman kerran itäisen konferenssin pohjalla taapertavan Ottawa Senatorsin käsittelyssä. Toisesta päästä sarjataulukkoa löytyvä pantterilauma otti käkättimeen peräti numeroin 2-8.

Floridan suomalaisista pisteille ylsi syöttöpinnan saalistanut Anton Lundell (-1). Pisteittä jäivät Aleksi Heponiemi ja Eetu Luostarinen, joiden tehotilastoon kirjattiin lukema -2.

Reilut 14 minuuttia pantteripaitojen pakistossa luutinut Olli Juolevi sen sijaan pystyi pienimuotoiseen ihmeeseen. Hän jäi pisteittä, mutta tehotilastoon peluri sai karmeassa löylytyksessä numeron +1. Uusissa maisemissa väkevästi aloittanut Juolevi oli joukkueensa pelaajista ainoa, jonka tehotilasto jäi plussalle.

– Tunsimme, että olimme hyvissä asemissa kolmoserän alla. Sitten kaveri teki 5-2-maalin (ennen toista taukoa) Tunsimme olomme hyväksi itse asiassa suurimmaksi osaksi pelistä, Panthersin valmennuksesta vastuussa oleva Andrew Brunette sanoi seuran kotisivuilla.

Ottelun maaleista vain kaksi syntyi ylivoimalla. Ne olivat Sensin kaksi viimeistä häkkiä.

NHL-uransa Vancouver Canucksissa aloittanut Juolevi on pelannut Floridassa kolme ottelua tehoitta. Hänen tehotilaston lukema näyttää numeroa +1.