Boston Bruinsin pitkäaikainen kakkossentteri David Krejci päätti yllättäen jättää NHL-kaukalot 15 vuoden jälkeen viime kauden päätteeksi.

Vielä viime kaudella Bruinsin paidassa 51 peliin 44 (8+36) pistettä taituroinut 35-vuotias pelintekijä palasi täksi kaudeksi kotimaansa Tshekin Extraligaan, jossa supertähti on ollut maineensa veroinen pistelinko.

Krejci on iskenyt Extraligassa alkukaudella pelaamissaan 26 ottelussa 14 maalia ja antanut päälle 14 maalisyöttöä. Oivaltavana peliä tekevänä sentterinä tunnetun syöttövelhon maalitahti onkin ollut tällä kaudella miehen junnu-ura mukaan laskettuna hyökkääjän uran toiseksi kovinta.

Krejcin pistetahdista huolimatta miehen edustama Olomouc majailee tällä hetkellä 15 joukkueen Extraligassa vasta sijalla yhdeksän. Krejci itse löytyy sarjan pistepörssistä sijalta kahdeksan.