Lonkkaleikkauksesta toipuva Tuukka Rask nähtiin eilen jäällä NHL-seura Boston Bruinsin maalivahtiharjoituksissa. Suomalaisveskari on toistaiseksi ilman sopimusta, mutta on kuntouttanut itseään Bostonissa.

Rask jakoi torjuntatehtäviä Bruins-vahti Jeremy Swaymanin sekä Linus Ullmarkin kanssa. Toimitusjohtaja Don Sweeney on puhunut avoimesti siitä, että Rask pyritään liittämään Bruinsin suunnitelmiin keväällä.

Suomalaisvahdin varmoja otteita ollaan alkukaudella kaivattu Bostonissa. Molemmat Swayman sekä pitkän sopimuksen solminut Ullmark ovat suoriutuneet suhteellisen heikosti alkukaudesta.

Raskin on määrä olla pelikuntoinen tammi-helmikuussa. Bruinsin palkkakattotilanteen takia suomalaisen sopimus tuskin tulee olemaan kovinkaan pitkä tai hintava.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.